Verbandmiddelen

Tijdens eerste hulp zijn verbandmiddelen onmisbaar. De kwaliteit en de volledigheid van de inhoud van de BHV verbanddoos zijn mede bepalend voor een goede eerste hulp.

Types verbanddozen

ANSUL maakt in haar verbandmiddelenconcept gebruik van drie types verbanddozen:

BHV Bedrijfsverbanddoos

bestaat uit twee verzegelde doosjes en is alleen te gebruiken door de BHV’er. Deze verbanddoos wordt jaarlijks onderhouden

BHV Verbanddoos

bestaat uit één verzegelde doos en is bedoeld voor publiekelijk gebruik bij een calamiteit. Deze verbanddoos wordt jaarlijks onderhouden.

Verbruiksverbanddoos

wordt gebruikt bij een kleine verwonding. Deze doos dient periodiek door u aangevuld te worden en wordt niet onderhouden.

De werking van het concept:

Indien één van de verzegelde doosjes van de BHV verbanddozen wordt aangebroken, wordt de gehele module vervangen. Hiermee heeft u bij een calamiteit altijd een volledige verbanddoos met houdbare producten tot uw beschikking. Om veelvuldige vervangingen van de verzegelde doosjes te beperken, wordt de verbruiksverbanddoos ingezet bij kleine verwondingen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten neem dan contact met ons op.

 

contact opnemen

Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x