Onderhoud haspel

PDF onderhoud haspels
Onderhoud Haspels

Onderhoud Brandslanghaspels

Jaarlijks onderhoud aan uw brandslanghaspels is noodzakelijk om een goede werking bij een calamiteit te garanderen. Technische (niet zichtbare) defecten of omgevingsfactoren kunnen de bedrijfszekerheid van de brandslanghaspel in gevaar brengen.


Onderhoud van elk type en merk brandslanghaspel

ANSUL onderhoudt als REOB gecertificeerd bedrijf elk type en merk brandslanghaspel.
Het onderhoud wordt uitgevoerd conform de NEN-EN 671-3. Naast de technische staat van de brandslanghaspel, wordt er ook gekeken naar herkenbaarheid en bereikbaarheid.
Het is mogelijk dat ANSUL tijdens het onderhoud aan uw brandslanghaspel de keerklep controleert. Dit ter voorkoming van salmonella- en legionellabesmetting van uw drinkwater.

Op verzoek geven wij u een gratis projecteringsadvies conform de NEN 4001, waarmee wordt getoetst of uw brandslanghaspels goed gecombineerd zijn met uw blustoestellen.

Onderhoud van uw blustoestellen, blussystemen, BHV verbandmiddelen, noodverlichting, plattegronden en droge blusleidingen is in combinatie mogelijk.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten neem dan contact met ons op.

 

contact opnemen

Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x