Veiligheid en onderhoud Verbandmiddelen

PDF bhv verbanddozen
BHV Verbanddozen

PDF bhv verbanddozen
 Specificatie Verbanddozen

Verbandmiddelen

Tijdens eerste hulp zijn verbandmiddelen onmisbaar. De kwaliteit en de volledigheid van de inhoud van de BHV verbanddoos zijn mede bepalend voor een goede eerste hulp. ANSUL onderhoudt jaarlijks uw verbandmiddelen volgens een unieke werkwijze.

De werking van het concept:

De ANSUL BHV Verbanddozen zijn voorzien van producten die zijn verpakt in verzegelde modules.

Indien één van de verzegelde modules van de BHV verbanddozen wordt aangebroken, wordt de gehele module vervangen. Hiermee heeft u bij een calamiteit altijd een volledige verbanddoos met houdbare producten tot uw beschikking. Om veelvuldige vervangingen van de verzegelde module te beperken, wordt de verbruiksverbanddoos ingezet bij veelvoorkomende kleine calamiteiten. 

Houdbaarheid verbanddozen


Tijdens het onderhoud worden de verzegelde modules en de sterilon gecontroleerd op houdbaarheid. Om het jaar wordt de sterilon gratis vervangen. De BHV verbanddozen worden gecontroleerd op herkenbaarheid en bereikbaarheid. Tenslotte wordt de onderhoudssticker bijgewerkt.

Onderhoud van uw blustoestellen, brandslanghaspels, noodverlichtingblussystemen, plattegronden en droge blusleidingen is in combinatie mogelijk.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten neem dan contact met ons op.

 

contact opnemen

Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x