Ontzorgen

Blok 3 - Ontzorgen ANSUL

Je wilt dat wat geregeld moet zijn ook geregeld wordt en is.

ANSUL neemt op verschillende niveaus de zorg van jouw brandveiligheid uit handen. Natuurlijk bepaal jij tot op welk niveau en welke onderdelen.

Ontzorgen staat voor “zorgen uit handen nemen”. Veel ondernemers en managers willen focus hebben op de kernactiviteiten van hun organisatie. In non-profit organisaties het leveren van een hoogwaardige en efficiënte dienstverlening, in profit-organisaties het creëren van een duurzaam businessmodel. Rond de kernactiviteiten zijn veel ondersteunende zaken als personeelszaken en facilitaire zaken, die ver van de kernactiviteiten af staan. Deze kunnen de organisatie enorm afleiden van hun primaire processen. Het uit handen geven vraagt een enorm vertrouwen in en goede afspraken met de organisatie(s) die deze activiteiten voor jou gaan verzorgen.

Competentie nivo In house ANSUL Blusmiddelen & Noodverlichting Blussystemen & Brandmeldinstallaties BHV onderwerpen Overige**
Advies HBO HBO HBO
Ontwerp & engineering HBO/MBO HBO/MBO HBO
Monteren & installeren MBO MBO MBO
Leveren MBO MBO MBO
Gecertificeerde service* MBO MBO+
Onderhoud MBO MBO+
Keuren MBO MBO+
7x24 service MBO MBO+
Trainen MBO
Beheren HBO HBO HBO
Tabel: In house competenties ANSU in relatie tot de geboden dienstverlening.
 

*) ANSUL is een ISO9001/14001, VCA, REOB-CCV, Brandmeld-CCV, Blusgas-CIBV gecertificeerd bedrijf, de medewerkers zijn conform deze certificeringen opgeleid en aangesteld.

**) Overige diensten die door de geselecteerde partnerbedrijven worden aangeboden zijn:
– brandwerendheid compartimenten (bouwkundig);
– opstellen Uitgang Punten Document (UPD);
– opstellen lichtplannen (naast noodverlichting ook de reguliere verlichting binnen gebouwen);
– Personen zoek installaties (PZI) voor stille alarmering in zorgomgeving.

Andere concepten

Het opzetten van een goed werkende veiligheidsorganisatie vraagt om expertise en tijd. Het borgen van de kwaliteit van de veiligheidsorganisatie vraagt om continue aandacht.

Om veiligheid te realiseren is het belangrijk de goede randvoorwaarden te creëren. Met diverse veiligheidsanalyses kan ANSUL u helpen in kaart te brengen welke middelen en organisatorische maatregelen er nodig zijn om tot een veilige basissituatie te komen.