Over ons

Jouw brandbeveiligingsbedrijf: ANSUL Brandbeveiliging
heeft alle kennis in huis en is overal in Nederland lokaal aanwezig met eigen collega’s die uit jouw regio komen.

ANSUL Brandbeveiliging is een zakelijke dienstverlener. Zoals in onze missie staat omschreven willen wij zeer tevreden klanten creëren en behouden door middel van het leveren van een hoog kwaliteitsniveau op het gebied van brandveiligheid.
Brandveiligheid is voor ANSUL: adviseren, ontwerpen, leveren, onderhouden & keuren, 7x24h service verlenen, opleiden en borgen van brandveiligheid. Anders gezegd: alles voor jou verzorgen, ANSUL ontzorgt.

Centraal in Nederland, in Lelystad, hebben wij sinds 1977 ons kantoor met alle ondersteunende diensten. Naast het kantoor is onze eigen werkplaats gevestigd.

De ca. 80 ANSUL-adviseurs en -monteurs werken vanuit hun eigen regio. De monteurs hebben hun eigen lokale voorraad en beschikken, naast hun herkenbare ANSUL service-bus, over alle vereiste gereedschappen, instrumenten en certificeringen.

Omdat ANSUL kwaliteit belangrijk vindt, zijn we gecertificeerd voor onze vakbekwaamheid (blusmiddelen, blussystemen, noodverlichting), onze organisatie op het gebied van kwaliteit en milieu (ISO9001, ISO14001) en op het gebied van veiligheid (VCA).

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Periodiek toetsen we ons beleid en de uitvoering hiervan. Meerdere lokale en landelijke activiteiten ondersteunen wij actief.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een afspraak bij jou, op een werklocatie of op ons kantoor.

Bedrijswagenpark ANSUL