Bedrijswagenpark ANSUL

Werken bij ANSUL

Word lid van het ANSUL team: Waar tevredenheid begint bij jou

Ansul BV is een professionele organisatie die zich, samen met +/- 120 collega’s, specialiseert in advies over en levering van brandveiligheidsproducten en diensten. Wij creëren en behouden zeer tevreden klanten door het bieden van een totaaloplossing.

Centraal in Nederland, in Lelystad, hebben wij sinds 1977 ons kantoor met alle ondersteunende diensten. Naast het kantoor is onze eigen werkplaats en magazijn gevestigd.

Onze cultuur is informeel, direct en open. Omdat wij jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, is er bij ANSUL BV voldoende mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Als organisatie staan we altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven.

Tevreden klanten beginnen bij tevreden medewerkers. Bij ANSUL BV vind je:

Ontwikkelingsmogelijkheden: Leer, groei en word de beste versie van jezelf. Binnen en buiten de muren van ANSUL BV staan deuren open voor trainingen en opleidingen die je carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Samen Sterker: Bij ANSUL BV zijn we een hecht. Teamactiviteiten, sociale events en samenwerking staan centraal. On- en offline onderhouden wij contact. En we gaan verder dan dat: met maatschappelijke initiatieven maken we samen een verschil!

Balans die telt: Jouw welzijn is onze prioriteit. Daarom krijg de juiste werkmiddelen om veilig jouw werk te kunnen doen. Flexibele werktijden en voldoende vakantie-en ADV-dagen zorgen voor die perfecte balans tussen werk en privé.

Ben jij klaar om deel uit te maken van een team dat je inspireert en ondersteunt? We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij ANSUL BV!