Onderhoud van AED door ANSUL

Onderhoud AED

ANSUL brandbeveiliging onderhoud jouw AED apparaat. Bij een hartstilstand is snelheid geboden. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat bij gebruik van een AED de kans op het overleven van een hartstilstand 70% is. Bij toepassing van alleen hartmassage is de overlevingskans 20%.

LIFELINE AED van ANSUL

De LIFELINE AED beschikt over een snelle en eenvoudige bediening. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een heldere stembegeleiding in het Nederlands.

Jaarlijkse Onderhoudsstappen voor de AED

ANSUL verzorgt voor jou ook het jaarlijkse onderhoud aan de AED. Het onderhoud bestaat uit de volgende stappen:

  • check bereikbaarheid;
  • controle op aanwezigheid van de hulpmiddelen;
  • het meten van de waarden van de schok;
  • vervangen batterij/accu/elektroden indien vereist;
  • software update indien van toepassing;
  • onderhoudsrapportage.

Voor de bescherming van jouw AED zijn er opbergtassen en opbergkasten beschikbaar

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze producten en diensten neem dan contact met ons op.

Andere producten

Blussystemen & BMI
Brandblussers
Brandslanghaspels
Droge blusleidingen
Noodverlichting
EHBO Verbandmiddelen
Plattegronden

Andere producten

Blussystemen (team ANSUL Special Hazards) worden toegepast in verschillende situaties, waarbij de ruime ervaring van ANSUL in de ontwikkeling en realisatie van systemen zorgt voor de meest effectieve en economisch voordelige oplossing.

Jaarlijks onderhoud aan jouw brandblussers is noodzakelijk om een goede werking bij een calamiteit te garanderen. Technische (niet zichtbare) defecten of omgevingsfactoren kunnen de bedrijfszekerheid van de brandblussers in gevaar brengen.

Jaarlijks onderhoud aan jouw brandslanghaspels is noodzakelijk om een goede werking bij een calamiteit te garanderen. Technische (niet zichtbare) defecten of omgevingsfactoren kunnen de bedrijfszekerheid van de brandslanghaspel in gevaar brengen.

Een droge blusleiding zorgt tijdens een calamiteit voor toevoer van water in een gebouw met meerdere verdiepingen. De brandweer kan zo snel op een verdieping een brand in een gevorderd stadium benaderen en bestrijden.

Goed werkende noodverlichting is tijdens een calamiteit met stroomuitval van essentieel belang bij het veilig ontruimen van een pand. Jaarlijks onderhoud aan jouw noodverlichtingsinstallatie en vluchtwegen dient dit belang.

Tijdens eerste hulp zijn EHBO verbandmiddelen onmisbaar. De kwaliteit en de volledigheid van de inhoud van de BHV verbanddoos zijn mede bepalend voor een goede eerste hulp. ANSUL onderhoudt jaarlijks jouw EHBO verbandmiddelen volgens een unieke werkwijze.

Verbouwingen aan jouw pand en bij- en verplaatsingen van veiligheidsmiddelen zijn van invloed op de kwaliteit van jouw ontruimingsplattegronden en veiligheidsplattegronden. Het jaarlijks onderhouden van plattegronden zorgt ervoor dat vluchtwegen en veiligheidsmiddelen effectief kunnen worden ingezet bij een calamiteit.

ANSUL brandbeveiliging onderhoud jouw AED apparaat. Bij een hartstilstand is snelheid geboden. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat bij gebruik van een AED de kans op het overleven van een hartstilstand 70% is. Bij toepassing van alleen hartmassage is de overlevingskans 20%.