Onderhoud en controle van EHBO verbandmiddelen door ANSUL

EHBO Verbandmiddelen

Tijdens eerste hulp zijn EHBO verbandmiddelen onmisbaar. De kwaliteit en de volledigheid van de inhoud van de BHV verbanddoos zijn mede bepalend voor een goede eerste hulp. ANSUL onderhoudt jaarlijks jouw EHBO verbandmiddelen volgens een unieke werkwijze.

De werking van het concept

De ANSUL BHV Verbanddozen zijn voorzien van producten die zijn verpakt in verzegelde modules.

Indien één van de verzegelde modules van de BHV verbanddozen wordt aangebroken, wordt de gehele module vervangen. Hiermee heb je bij een calamiteit altijd een volledige verbanddoos met houdbare producten tot je beschikking. Om veelvuldige vervangingen van de verzegelde module te beperken, wordt de verbruiksverbanddoos ingezet bij veelvoorkomende kleine calamiteiten.

Houdbaarheid verbanddozen

Tijdens het onderhoud worden de verzegelde modules en de sterilon gecontroleerd op houdbaarheid. Om het jaar wordt de sterilon gratis vervangen. De BHV verbanddozen worden gecontroleerd op herkenbaarheid en bereikbaarheid. Tenslotte wordt de onderhoudssticker bijgewerkt.

Onderhoud van jouw blustoestellen, brandslanghaspels, noodverlichting, blussystemen, plattegronden en droge blusleidingen is in combinatie mogelijk.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze producten en diensten neem dan contact met ons op.

Andere producten

Blussystemen & BMI
Brandblussers
Brandslanghaspels
Droge blusleidingen
Noodverlichting
Plattegronden
AED

Andere producten

Blussystemen (team ANSUL Special Hazards) worden toegepast in verschillende situaties, waarbij de ruime ervaring van ANSUL in de ontwikkeling en realisatie van systemen zorgt voor de meest effectieve en economisch voordelige oplossing.

Jaarlijks onderhoud aan jouw brandblussers is noodzakelijk om een goede werking bij een calamiteit te garanderen. Technische (niet zichtbare) defecten of omgevingsfactoren kunnen de bedrijfszekerheid van de brandblussers in gevaar brengen.

Jaarlijks onderhoud aan jouw brandslanghaspels is noodzakelijk om een goede werking bij een calamiteit te garanderen. Technische (niet zichtbare) defecten of omgevingsfactoren kunnen de bedrijfszekerheid van de brandslanghaspel in gevaar brengen.

Een droge blusleiding zorgt tijdens een calamiteit voor toevoer van water in een gebouw met meerdere verdiepingen. De brandweer kan zo snel op een verdieping een brand in een gevorderd stadium benaderen en bestrijden.

Goed werkende noodverlichting is tijdens een calamiteit met stroomuitval van essentieel belang bij het veilig ontruimen van een pand. Jaarlijks onderhoud aan jouw noodverlichtingsinstallatie en vluchtwegen dient dit belang.

Tijdens eerste hulp zijn EHBO verbandmiddelen onmisbaar. De kwaliteit en de volledigheid van de inhoud van de BHV verbanddoos zijn mede bepalend voor een goede eerste hulp. ANSUL onderhoudt jaarlijks jouw EHBO verbandmiddelen volgens een unieke werkwijze.

Verbouwingen aan jouw pand en bij- en verplaatsingen van veiligheidsmiddelen zijn van invloed op de kwaliteit van jouw ontruimingsplattegronden en veiligheidsplattegronden. Het jaarlijks onderhouden van plattegronden zorgt ervoor dat vluchtwegen en veiligheidsmiddelen effectief kunnen worden ingezet bij een calamiteit.

ANSUL brandbeveiliging onderhoud jouw AED apparaat. Bij een hartstilstand is snelheid geboden. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat bij gebruik van een AED de kans op het overleven van een hartstilstand 70% is. Bij toepassing van alleen hartmassage is de overlevingskans 20%.